Voor bedrijven

 

 
 
Het Add2mybox platform.

Add2mybox is een nieuw en innovatief online verkoopplatform. Op dit platform kunnen verkopers hun producten direct aanbieden aan kopers. Denk bijvoorbeeld aan een fabrikant van huidproducten die haar producten rechtstreeks aan consumenten wil verkopen.

Add2mybox maakt dit mogelijk zonder dat hier ingewikkelde of kostbare webshopsoftware voor nodig is. Ook zorgt Add2mybox voor de volledige afhandeling van de bestelling, de betaling en de verzending naar de kopers.

Hoe werkt het verkopen van producten?

De verkoper bepaalt welke producten hij online wil verkopen en plaatst een beperkte voorraad in het magazijn van Add2mybox. Tevens bepaalt de verkoper de verkoopprijs van de producten en geeft deze door aan Add2mybox.

Add2mybox voegt deze producten toe aan de database en maakt de producten beschikbaar voor online bestellingen.

De verkoper ontvangt van ieder product een link (URL) die geplaatst kan worden op websites, Social Media of bijna ieder ander medium.  Via deze links kunnen kopers direct de producten bestellen.

Wanneer de koper een product bestelt, wordt deze toegevoegd aan een persoonlijke Box. Wanneer de koper voor het eerst een bestelling doet, kan hij direct een Box account aanmaken. Bij een volgende bestelling is dat niet meer nodig.

De koper bepaalt waar en wanneer de bestelling geleverd dient te worden en betaald via iDEAL of via automatische incasso. Wanneer de koper ook bij andere aanbieders van het platform producten heeft besteld, worden deze ook aan zijn Box toegevoegd. Hierdoor kan alles in één levering worden verzonden en betaald.

Dit is niet alleen handig voor de koper maar ook een besparing voor de verkopers. Door het delen van onder andere de betaal- en  verzendkosten wordt het voor iedereen voordeliger.

Add2mybox zorgt voor een juiste verdeling van de besparing over de deelnemers van een Box.

Omzet volledig voor de fabrikant

De volledige opbrengsten zijn voor de verkopers en er hoeft geen fee over de gerealiseerd omzet te worden betaald.  Verkopers betalen Add2mybox enkel voor de verleende fulfilment activiteiten en een voor een bijdrage in de verzendkosten.

Maandelijks ontvangen de verkopers een totaaloverzicht van de verkopen en de kosten. Het verschil tussen de opbrengsten en kosten wordt als één bedrag overgemaakt op de rekening van de verkoper. Hierdoor wordt een complexe klantenadministratie vermeden.

Verkopers kunnen via een eigen dashboard op ieder moment de verkoopresultaten bekijken.  

Start vandaag met online verkopen en doe mee met Add2mybox