Veilig betalen

Bestellingen via het Add2MyBox platform, kan je veilig met iDEAL of via een automatische incasso betalen. 

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je via je eigen bank online aankopen kan betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Het gemak van betalen via een automatische incasso
Een automatische incasso is één van de veiligste manieren van betalen en heeft als voordeel dat je geen iDEAL betaling meer hoeft te doen bij het afsluiten van je Box. Na het toevoegen van producten aan je Box worden deze automatisch afgerekend en verzonden. Je krijgt voordat de Box wordt gesloten een berichtje met een overzicht en je kan nog wijzigingen doen. 

Veilig betalen met een automatische incasso
Betalen via een automatische incasso is extra veilig omdat je meer controle hebt over je betaling. Ben je het achteraf niet eens met een betaling, dan kan je deze betaling door je eigen bank laten terugdraaien (storneren). Daarnaast kan je de automatische incasso optie voor Add2MyBox ook zelf uitschakelen door één druk op de knop in je persoonlijke account. 

Heb je vragen over het gebruik van iDEAL, een automatische Incasso of andere betaalopties voor je Add2MyBox account, kijk dan op veel gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.